Serus Renault Sniper Koyo Loctite Skf Aim Unior Dacia Lucky Xeramic

Spectacol in prima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2012

 Start KZ         GRILA DE START MANSA PREFINALA KZ


Start KZ pref             START IN MANSA PREFINALA KZ

 

Start KZ fin            START IN FINALA CLASEI KZ

 

 Debut de exceptie in Campionatul National de Karting Dunlop: 59 de piloti la start dintre care 20 numai la "clasa regina" KZ, un record de participare pentru aceasta clasa in istoria CNKD.

"Suntem bucurosi ca numarul tinerilor sportivi licentiati FRAS care vin in Micul Circ este tot mai mare de la un an la altul, lucru care ne bucura si ne motiveaza sa organizam acest Campionat cat mai bine, sa atragem parteneri de incredere asa cum este Dunlop care ofera premii consistente la fiecare etapa. Sunt incantat ca la KZ , am avut un numar atat de mare de participanti, ne-a intrecut asteptarile, insa nu pot sa nu remarc faptul ca si la clasele mai mici avem tot mai multi piloti tineri, copii, pe care parintii ii indreapta catre acest sport minunat si competitiv, care va contribui la dezvoltarea si educarea lor intr-un mod cat mai placut", a declarat Ovidiu Mazilu, presedintele FRAS.

La aceasta prima etapa a CNKD organizata pe circuitul AMCkart din Bucuresti au fost prezenti si pilotii de raliu George Grigorescu si Claudiu David, care au asistat la spactacolul de pista si i-au premiat pe campioni. Lor li s-a alaturat si Mihaela Beldie, copilot de raliu cu un palmares bogat, care este medicul tinerilor sportivi, pe unii monitorizandu-i de la editiile trecute ale CNKD, si putand astfel sa le urmareasca evolutia in toti anii de cand merg la karting.

Dunlop, partenerul traditional al FRAS a oferit cate un set de anvelope pentru cei mai buni trei sportivi de la fiecare din clasele KZ si Mini, dar si pentru ocupantul primului loc de la fiecare din clasele N-100, KF3, KF2 si Rotax.

Puteti descarca clasamentele de pe site-ul FRAS - AICI