Serus Renault Sniper Koyo Loctite Skf Aim Unior Dacia Lucky Xeramic

Robert Visoiu a semnat pentru Ghinzani Formula 3 Team

 Robert Visoiu Ghinzani

Piercarlo Ghinzani , proprietarul teamului cu acelasi nume , echipa campioana in 2011 in Campionatul Italian Formula 3 , a anuntat astazi semnarea contractului cu primul pilot ales pentru sezonul 2012 . Este vorba de romanul Robert Visoiu , saisprezece ani , care dupa rezultatele excelente din Formula Abarth a atacat "rosul" Dallara F3 al teamului din Lombardia .

"Sunt foarte fericit de a face parte din Ghinzani F3 Team si de a participa in Campionatul Italian F3 unde sper sa castig cat mai multa experienta cu un monopost de Formula 3 "  A fost prima evaluare a lui Robert , care  nu a uitat sa evidentieze inovatiile regulamentului din acest an : "cele 3 curse din weekend sunt o idee excelenta deoarece permit unui tanar ca mine sa aiba oportunitatea de a concura in cat mai multe curse , aspect foarte rar in competitiile de monopost . Scopul meu este de a termina in primele 3 pozitii ale campionatului si de a aduce cu acest prilej un numar de puncte cat mai mare echipei" .

Ghinzani a replicat la randul lui : "Suntem foarte incantati de a-l avea pe Robert in echipa , el a facut o impresie foarte buna in testele de la Misano si Valencia din toamna 2011 si sunt convins ca poate scoate niste rezultate foarte bune in acest an"

Trebuie mentionat ca  Robert  este insotit de  Matei Mihaescu , in calitate de manager pe tot parcursul anului 2012 atat in Campionatul Italian de Formula 3 cat si in Campionatul GP3 .