Serus Renault Sniper Koyo Loctite Skf Aim Unior Dacia Lucky Xeramic

CAMPIONATUL NATIONAL DE TURISME

bmw+logan 

        Incepand  cu anul  2015 , odata cu aparitia circuitului Motor Park Romania , primul  circuit de viteza auto-moto  profesionist din Romania , se va desfasura  sub patronajul FRAS  , Campionatul  National de Circuit pentru turisme  . Acest campionat va avea un format constituit din 6 etape comune , in cadrul carora se vor desfasura doua campionate specifice  de circuit si anume  unul de turisme si altul de Time-Attack .      

     In cadrul Campionatului  National de Turisme , cat si in a celui de Time Attack , se va concura pe grupe si clase , cu automobile omologate FIA , regulamentele  de desfasurare  fiind in curs de finalizare si aprobare la conducerea FRAS .  

        Ca o noutate , tinand cont si de recomandarile  FIA  pentru  reducerea  costurilor de participare , FRAS a decis  constituirea  si a doua clase monomarca  , respectiv  Clasa Nationala cu Dacia Logan si Clasa VW Lupo  Cup , ale caror regulamente sunt deasemenea in curs de finalizare . 

       S-a  definitivat  si  un calendar pentru 2015 , dar care , este posibil sa mai sufere  unele mici modificari

      04 Aprilie 2015 Teste oficiale pentru campionat    

      17-18-19 Aprilie 2015 Etapa 1  

      15-16-17 Mai 2015 Etapa 2

      26-27-28 Iunie 2015 Etapa 3

      31 Iulie-01-02 August 2015 Etapa 4  

      11-12-13 Septembrie Etapa 5    

      16-17-18 Octombrie 2015 Etapa 6                                                                                                                                                

        Intrucat Circuitul  Motor Park Romania , a fost proiectat cu posibilitatea  de functionare atat in sens orar cat si in cel antiorar , in functie de stadiul lucrarilor de finalizare care vor continua si  in 2015 , urmeaza a se stabili si sensurile de desfasurare ale curselor      

        Clubul Sportiv  CRG Romania se va implica , pe langa karting si  in acest campionat de turisme , la Clasa Nationala , cu 3 automobile Dacia-Logan pregatite special de circuit . Pe unul din acestea  va concura si  Matei Mihaescu , care tinand cont de experienta  vasta din competitiile de karting  si  apoi  din cele de monopost  Formula Renaul 2.0 si Formula Master , va  deschide in 2015 prima scoala profesionista de pilotaj  special pe circuit  .