Serus Renault Sniper Koyo Loctite Skf Aim Unior Dacia Lucky Xeramic

CAMPIONATUL NATIONAL DE KARTING 2013

Campionatul National de Karting Dunlop 2013, trei saptamani pana la start !

 CNKD 2013

 

În perioada 20-21 aprilie 2013, circuitul AMCKART din Bucureşti (Tunari, Şoseaua de Centură Bucureşti nr. 5A) va găzdui prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop 2013.

Prin organizarea sub patronajul său a competiţiilor de karting din România, FRAS a venit în sprijinul eforturilor cluburilor implicate în această activitate, cu convingerea că va oferi şi acestora, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte întreceri, o platformă profesionistă de exprimare în plan sportiv: "Suntem bucuroşi că numărul tinerilor sportivi licențiați FRAS care vin în Campionatul Național de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motivează să organizăm campionatul cât mai bine, să atragem parteneri de încredere aşa cum este Dunlop care oferă premii consistente la fiecare etapă. Sunt încântat că la KZ2 am avut un număr atât de mare de participanți în fiecare an, ne-a întrecut aşteptările, însă nu pot să nu remarc faptul că şi la clasele mici avem tot mai mulți piloți tineri, copii, pe care părinții îi îndreaptă către acest minunat sport. Ne dorim să găsim cele mai adecvate soluții încât să facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fără însă a neglija sub nici o formă înalta performanță şi cred că numărul mare de înscrişi din CNKD, participanți la clasa regină KZ, a demonstrat acest fapt", a declarat Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

Nu ratati aşadar prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop 2013, care se va desfăşura sâmbătă 20 aprilie şi duminică 21 aprilie, pe cunoscutul circuit Amckart. Prezența este obligatorie pentru orice pasionat al sportului cu motor pe patru roți.''